Dyson Airwrap alternatief: de top 5 van 2023

Laatste update: juni 2024
Gereviewed door: Nathalie

Gereviewed door: Nathalie

De nummer 1
Beste optie als Dyson Airwrap alternatief

BaByliss Air Style 1000

4.7/5
De BaByliss Air Style 1000 Föhnborstel AS136E is een veelzijdige styler en onze persoonlijke nummer 1 als Dyson Airwrap alternatief. Met vier opzetstukken, een ionische anti-frizz functie en een lang snoer van 2,5 meter, biedt het veel stylingopties. Geschikt voor alle haarlengtes, het creëert glad, glanzend en pluisvrij haar.

Als je op zoek bent naar de perfecte multistyler, heb je waarschijnlijk al gehoord van de Dyson Airwrap. Dit revolutionaire haarstyling apparaat heeft de schoonheidsindustrie stormenderhand veroverd met zijn veelzijdigheid en innovatieve technologie. Maar met een prijskaartje dat voor velen onbereikbaar is, vraag je je misschien af of er betaalbare alternatieven zijn die net zo goed presteren.

Het antwoord is ja! In deze toplijst gaan we vijf betaalbare Dyson Airwrap alternatieven onder de loep nemen. Deze alternatieven bieden vergelijkbare functies en resultaten, maar dan voor een fractie van de prijs. Of je nu krullen, golven of een gladde, steile look wilt, er is een alternatief dat bij jouw behoeften past.

Dus, als je je haar wilt stylen zonder je portemonnee te legen, lees dan vooral verder.

De top 5

Beste optie als Dyson Airwrap alternatief

1. BaByliss Air Style 1000

Een veelzijdige multistyler met vier opzetstukken.

2. Philips StyleCare Prestige BHB876/00

De Philips StyleCare Prestige BHB876/00 is een automatische krultang met diverse instellingen, snel opwarmend en voorzien va

3. TravX® Krultang 7 in 1 Multi Styler

De TravX Multi Styler is een veelzijdige hairstyling tool met zeven opzetstukken, drie warmtestanden en snelheden.

4. Revlon RVDR5222MUKE

De Revlon is een 2-in-1 föhnborstel die volume en stijl biedt. Het apparaat is niet geschikt voor kort en dik haar.

5. Navado Airstyler krultang 6-in-1 Multistyler

De Navado Airstyler Pro Hairwrap is een 6-in-1 hairstyler met Coanda-effect, verlengd krulopzetstuk en coldshot functie.

Veelgestelde vragen

Wij raden de Revlon RVDR5222MUKE aan wanneer je op zoek bent naar het goedkoopste alternatief. Deze föhnborstel kost net geen 50 euro.
Een goed alternatief voor de Dyson Airwrap is de BaByliss Air Style 1000. Deze föhnborstel droogt en stijlt je haar tegelijkertijd. Het heeft een droogmondstuk om vocht te verwijderen voor het stylen, een 50mm thermische borstel voor volume en vorm, een conische cilinder voor zachte krullen en golven, en een full-size föhnborstel voor een strakke glanzende afwerking. Bovendien heeft het een geavanceerd ionisch systeem om pluis te beheersen en glans te creëren. Met deze styler kun je drogen, gladmaken, vormen en krullen als een salonprofessional.